ExpressSpeaking: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο πρακτικό πρόγραμμα ταχύρυθμης εξάσκησης

-Πώς λέγεται το άτομο που γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες, αλλά έχει αρχίσει να ξεχνάει λεξιλόγιο και στις δύο; 
-Byelingual.




Είναι αλήθεια ότι η εκμάθηση μίας γλώσσας μπορεί να προσφέρει μόνο οφέλη: Περισσότερες ευκαιρίες εργασίας, δυνατότητα σπουδών σε άλλες χώρες, αλλά και καλύτερη επικοινωνία στα ταξίδια και πρόσβαση σε ακόμα μεγαλύτερη βιβλιογραφία. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι χωρίς εξάσκηση και τακτική χρήση της δεύτερης γλώσσας, η άνεση στην επικοινωνία μειώνεται, με αποτέλεσμα να περιορίζονται τα θέματα για τα οποία μπορείς να μιλήσεις. 

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και μάλιστα, σε ελάχιστο χρόνο, χαμηλό κόστος και χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις βιβλία και σημειώσεις. 

Για δεύτερη χρονιά, στο Speak δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τα ExpressSpeaking ταχύρυθμα τμήματα, τα οποία στοχεύουν αποκλειστικά στην εξάσκηση της προφορικής χρήσης του λόγου μέσα από το διάλογο, τη συζήτηση και την ανταλλαγή πληροφοριών για όλα τα σύγχρονα θέματα και τα καθημερινά ζητήματα. 

Πώς είναι το μάθημα σε ένα ΕxpressSpeaking τμήμα; 

Καμία συνάντηση δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Κάθε εβδομάδα ορίζεται και μία διαφορετική θεματική ενότητα, ώστε να καλυφθεί το σύνολο των περιπτώσεων που μπορεί να συναντήσεις. Ενδεικτικά: Θέματα σπουδών κι εργασίας, διατροφή, ψυχαγωγία, μετακίνηση, οικονομία και πολλά ακόμα, που θα ανανεώνονται και με βάση τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων/ουσών. 

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία σειρά από συζητήσεις με τη βοήθεια και την υποστήριξη του καθηγητή. Στόχος είναι να αυξήσεις το λεξιλόγιό σου, να μάθεις να οργανώνεις σωστά τη σκέψη σου και να μιλάς στη γλώσσα που θέλεις με φυσιολογική ροή- χωρίς αμήχανες σιωπές και λάθη. Δεν υπάρχουν βιβλία, μόνο σημειώσεις, οι οποίες παρέχονται δωρεάν.



Ποιες είναι οι διαθέσιμες γλώσσες; 

ExpressSpeaking λειτουργούν από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 σε Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κορεάτικα, Ιαπωνικά. Για τη δική σου διευκόλυνση, προτείνεται να γνωρίζεις τη γλώσσα που σε ενδιαφέρει σε τουλάχιστον Β1 επίπεδο. 

Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος; 

Πρόκειται για ταχύρυθμα τμήματα, γι'αυτό ολοκληρώνονται σε 15 εβδομάδες. Κάθε Σάββατο συμμετέχεις σε μία 3ωρη συνάντηση. 

Ποιο είναι το κόστος και το υλικό που λαμβάνεις;

Η τιμή είναι 240€ για τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του Speak. Η γενική συμμετοχή είναι 300€. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση, καθώς οι σημειώσεις του μαθήματος περιλαμβάνονται στην τιμή. Με την παρακολούθηση του συνόλου του προγράμματος λαμβάνεις και πιστοποιητικό συμμετοχής από το Speak.



Γιατί να το επιλέξεις; 

Είναι το πιο γρήγορο, οικονομικό και πρακτικό πρόγραμμα που μπορείς να διαλέξεις, εάν θέλεις να ανταποκριθείς με επιτυχία σε μία συνεννόηση με ένα Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, έναν πελάτη ή συνεργάτη από άλλη χώρα ή για να γνωρίσεις πολύ καλύτερα μία νέα κουλτούρα στα ταξίδια σου. 

Παράλληλα, τα μαθήματα γίνονται το Σάββατο, δεν αποσπούν χρόνο από το καθημερινό σου πρόγραμμα- πάντα με την ποιότητα και την αξιοπιστία του Speak. Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες που αναλαμβάνουν την καθοδήγηση είναι μόνιμοι συνεργάτες του φροντιστηρίου με μεγάλη εμπειρία, μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στην προετοιμασία των σπουδαστών για εξετάσεις και πολύ καλή γνώση της κουλτούρας και της ζωής στην εκάστοτε χώρα.

Αν θέλεις, λοιπόν, να βελτιώσεις κι εσύ το επίπεδο της γλώσσα που γνωρίζεις γρήγορα, στοχευμένα και με άμεσα αποτελέσματα, κλείσε μία από τις τελευταίες θέσεις εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις